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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
50 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Jbunny9821

Rosemary Baked Chicken with Potatoes

A delicious one-pan chicken thigh supper with paprika and rosemary delivering a double hit of antioxidant power.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat oven to 425° F (210° C)
  2. Mix oil, paprika, rosemary, sea salt, pepper and garlic powder in large bowl.
  3. Add chicken and potatoes; toss to coat well.
  4. Arrange potatoes in single layer on foil-lined 15 x 10 x 1" baking pan sprayed with no stick cooking spray.
  5. Bake 15 minutes. Push potatoes to one side of pan. Place chicken on pan.
  6. Bake 30 to 35 minutes longer or until chicken is cooked through and potatoes are tender, turning potatoes occasionally.
  7. Note: best served simply with a fruit or vegetable salad alongside. Based on a recipe from McCormick.
824 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
This was super good. Very flavorful. Hubby even liked it.
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26 Aug 13 vom Mitglied: JolitaV
Excellent! My son who is a very picky eater loved it. It is also great with pork chops.
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05 Mai 13 vom Mitglied: lnafyms
Delicious and my husband loved it! I will cook this often! I removed the skin before cooking and it came out moist and delicious!
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21 Feb 13 vom Mitglied: COCOCHANEL
Delicious! The whole family loved it!
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04 Okt 12 vom Mitglied: ilvkats36
Delicious! AND My husband loved it too!
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11 Jun 12 vom Mitglied: carmenboan
Great!
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27 Jan 12 vom Mitglied: LesRoberts
Used chicken breast. whole family loved it. Even my pickey eating 7 year old!
user vote
22 Okt 11 vom Mitglied: jdlew
This is a great dish. Try it with skinless and boness thighs! Its delicious and always a hit when I make it! Its good to see that its also a healthy low calorie meal!
user vote
21 Okt 11 vom Mitglied: emaree
I skinned the thighs and this came out wonderful.
user vote
12 Sep 11 vom Mitglied: snpynut
Very easy to make, filling, and full of flavor. We will be making this often.
user vote
08 Sep 11 vom Mitglied: LadyFarmer
1 bis 10 von 13 Weiter

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 296 Kalorien in 1 Portion Rosemary Baked Chicken with Potatoes.
Kalorien Analyse: 39% fett, 31% kohlh, 30% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1238 kJ
15%
296 kcal
Fett
12,85g
18%
Gesättigte Fette
2,689g
13%
Einfach ungesättigte Fette
3,306g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,625g
Kohlenhydrate
23,23g
9%
Zucker
1,82g
2%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
22,85g
46%
Salz
1,49g
25%
Cholesterin
85mg
Kalium
652mg
33%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
vom ETB*
(296 kal)
15% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (31%)
 
Fett (39%)
 
Eiweiß (30%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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