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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
1 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: amani96

Spanish Lentils and Mushrooms

Terrific vegetarian, vegan, and gluten-free dish.

Zutaten

Anleitung

  1. In a large saucepan, sauté the onion and garlic with a good glug of olive oil and a pinch of salt until softened, about 3 minutes.
  2. Add the lentils and 4 cups of water. Bring to a boil, reduce to a simmer, and cook until tender.
  3. Add the smoked paprika. Season with salt, sherry vinegar, and more smoked paprika to taste. I like there to be just an edge of vinegary sourness without it being overpowering.
  4. Meanwhile, in a very hot sauté pan, fry the mushrooms with another glug of olive oil, turning occasionally. Try to get them to brown well on most sides. Season with salt.
  5. Toss the cherry tomatoes and basil with a little olive oil, sherry vinegar, and salt.
  6. To serve, divide the lentils into bowls. Top with the mushrooms, and top that with the salad. Give the whole thing a grind of black pepper and maybe another little dusting of smoked paprika.
87 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Very suitable for the GI-diet. And delicious as well!
user vote
03 Dez 10 vom Mitglied: oceanroses
The Lentils make it unsuitable for the Ancient European diet
user vote
26 Mai 10 vom Mitglied: Runesinger
This dish was absolutely delicious!!!
user vote
21 Apr 10 vom Mitglied: amani96

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 490 Kalorien in 1 Portion Spanish Lentils and Mushrooms.
Kalorien Analyse: 25% fett, 51% kohlh, 24% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
2050 kJ
25%
490 kcal
Fett
13,84g
20%
Gesättigte Fette
1,929g
10%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
9,898g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,623g
Kohlenhydrate
64,2g
25%
Zucker
10,57g
12%
Ballaststoff
14g
Eiweiß
29,84g
60%
Salz
0,33g
6%
Cholesterin
0mg
Kalium
558mg
28%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
vom ETB*
(490 kal)
24% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (51%)
 
Fett (25%)
 
Eiweiß (24%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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