Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 45 Minuten
Mahlzeit Typ:
Mittagessen
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A satisfying, low-sugar dish for lunch or dinner.
Zutaten
Anleitung
- Wash fresh collard green leaves and remove hard stems leaving as much of the leaf in tact. Set aside.
- In large bowl, combine ground beef, uncooked rice, chopped onions, salt and pepper.
- Take about a handful of the meat mixture and place at the bottom of the collard leaf then roll. Fold the side in and continue to roll. Do this for each leaf.
- Place the hard stems from the collard green at the bottom of a deep pot then layer the rolls tightly.
- Fill the pot with water just to the top of the rolls. Add olive oil.
- Bring the pot to a boil for 5 minutes then reduce the heat to low and cook for about 40 minutes.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 535 Kalorien in 1 Portion Stuffed Collards.
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Kalorien Analyse: 48% fett, 33% kohlh, 20% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
2239 kJ
27%
535 kcal
Fett
28,03g
40%
Gesättigte Fette
8,286g
41%
Transfette
1,06g
Einfach ungesättigte Fette
14,795g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,082g
Kohlenhydrate
43,31g
17%
Zucker
1,49g
2%
Ballaststoff
3g
Eiweiß
26,17g
52%
Salz
0,83g
14%
Cholesterin
77mg
Kalium
512mg
26%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (32%)
Fett (48%)
Eiweiß (20%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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