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Portionen:
12 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
30 Minuten
Kochzeit:
45 Minuten
Mahlzeit Typ:
Mittagessen
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Iosiphidis

Stuffed Collards

A satisfying, low-sugar dish for lunch or dinner.

Zutaten

Anleitung

  1. Wash fresh collard green leaves and remove hard stems leaving as much of the leaf in tact. Set aside.
  2. In large bowl, combine ground beef, uncooked rice, chopped onions, salt and pepper.
  3. Take about a handful of the meat mixture and place at the bottom of the collard leaf then roll. Fold the side in and continue to roll. Do this for each leaf.
  4. Place the hard stems from the collard green at the bottom of a deep pot then layer the rolls tightly.
  5. Fill the pot with water just to the top of the rolls. Add olive oil.
  6. Bring the pot to a boil for 5 minutes then reduce the heat to low and cook for about 40 minutes.
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Ernährungsübersicht:

Es sind 535 Kalorien in 1 Portion Stuffed Collards.
Kalorien Analyse: 48% fett, 33% kohlh, 20% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
2239 kJ
27%
535 kcal
Fett
28,03g
40%
Gesättigte Fette
8,286g
41%
Transfette
1,06g
Einfach ungesättigte Fette
14,795g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,082g
Kohlenhydrate
43,31g
17%
Zucker
1,49g
2%
Ballaststoff
3g
Eiweiß
26,17g
52%
Salz
0,83g
14%
Cholesterin
77mg
Kalium
512mg
26%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
27%
vom ETB*
(535 kal)
27% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (32%)
 
Fett (48%)
 
Eiweiß (20%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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