Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 50 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Gina333 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/04e2f6c2-9450-4835-99f6-f403d6443e29_tiny.jpg)
Beef and Vegetable Meat Loaf
Vegetables give moisture and extra flavour to this variation.
Zutaten
Anleitung
- spray 9 x 5" loaf pan with non-stick cooking spray.
- In a large bowl combine beef, rolled oats, mushrooms, carrots, red pepper, onion and parsley. Mix well.
- In a second bowl stir together tomato paste, water, egg, mustard, pepper and chili powder.
- Lightly combine with meat mixture just until mixed.
- Turn into prepared pan. Bake in 190 °C oven for 50 minutes or until firm to the touch.
- Pour off any fat and let stand for 5 minutes. Cut into 5 slices.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 123 Kalorien in 1 Portion Beef and Vegetable Meat Loaf.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 36% fett, 35% kohlh, 28% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
515 kJ
6%
123 kcal
Fett
4,99g
7%
Gesättigte Fette
1,613g
8%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,769g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,313g
Kohlenhydrate
10,97g
4%
Zucker
2,53g
3%
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
8,84g
18%
Salz
0,34g
6%
Cholesterin
60mg
Kalium
272mg
14%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (36%)
Fett (36%)
Eiweiß (28%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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