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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
45 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: westcoast88

Roasted Chicken Thighs with Fall Fruit Salsa

A fall favorite that chicken lovers will enjoy no matter the season.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
  2. In large bowl, toss chicken thighs, olive oil, paprika, salt and pepper.
  3. Place chicken thighs in large roasting pan, skin side down. Roast 20 minutes.
  4. Turn thighs over to skin side up; roast an additional 20 minutes or until chicken is browned and cooked through, with an internal temperature of 180 °F (80 °C).
  5. While thighs roast, make salsa by combining all ingredients in large bowl. Mix gently and set aside at room temperature. Taste for seasoning and adjust accordingly.
  6. Place thighs on serving platter. Spoon salsa over each thigh; pass remaining salsa at table.
408 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
excellent main meal good and spicy rich and tender chicken family loved it
user vote
10 Nov 11 vom Mitglied: mariah747
Good recipe, but a little more sugar than I wanted. Still recommend it highly.
user vote
05 Jan 11 vom Mitglied: dmkorte1
An ideal recipe for the Ancient European diet. A miture of meat and natural fruits and vegetables
user vote
26 Mai 10 vom Mitglied: Runesinger

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 370 Kalorien in 1 Portion Roasted Chicken Thighs with Fall Fruit Salsa.
Kalorien Analyse: 42% fett, 38% kohlh, 19% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1546 kJ
18%
370 kcal
Fett
17,93g
26%
Gesättigte Fette
3,944g
20%
Einfach ungesättigte Fette
9,271g
Mehrfach ungesättigte Fette
3,257g
Kohlenhydrate
36,67g
14%
Zucker
25,66g
29%
Ballaststoff
6,3g
Eiweiß
18,54g
37%
Salz
2,88g
48%
Cholesterin
63mg
Kalium
496mg
25%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
vom ETB*
(370 kal)
18% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (39%)
 
Fett (42%)
 
Eiweiß (19%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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