Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 6 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Snacks
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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This vegetarian recipe makes a great alternative to a hamburger on a bun. The corn tortilla is much lower calorie than a bun, and the salsa gives it a fun kick.
Zutaten
Anleitung
- Spray a pan lightly with extra virgin olive oil, and brown one Boca burger over medium heat, turning occasionally, for 6 minutes.
- With your spatula, cut the Boca burger into two halves once it has cooked enough to separate easily.
- Cut a slice of cheese into two halves.
- With about one minute remaining, place a corn tortilla on the pan, just to soften and brown very slightly. Turn after 30 seconds, and place the cheese halves on the tortilla.
- Use the spatula to place the tortilla flat on a plate. Add shredded lettuce and salsa.
- Put the Boca burger on top, and fold the whole thing to eat it as a taco.
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Ernährungsübersicht:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Es sind 175 Kalorien in 1 Portion Boca Burger Taco.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 29% fett, 35% kohlh, 36% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
732 kJ
9%
175 kcal
Fett
6,01g
9%
Gesättigte Fette
2,466g
12%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,821g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,373g
Kohlenhydrate
16,45g
6%
Zucker
1,37g
2%
Ballaststoff
5,6g
Eiweiß
16,7g
33%
Salz
0,94g
16%
Cholesterin
12mg
Kalium
357mg
18%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (35%)
Fett (29%)
Eiweiß (36%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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