Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: helcha
Onion and Mushroom Soup
Low fat, tasty soup that's a great winter warmer.
Zutaten
Anleitung
- Slice mushrooms and onions and add to pot.
- Add 6 cups of your favorite stock.
- Add seasoning to taste.
- Bring to boil and simmer for 20-30 minutes.
221 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
this looks like it has cream in it....?
14 Sep 13 vom Mitglied: ponyeyes
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2pts
15 Mai 10 vom Mitglied: Susie-Q
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I caramelized the onions and mushrooms in a pan with a little cooking spray (PAM). Then I added them and about a half package of dry Lipton's French onion soup mix to low sodium chicken stock. Simmered about 30 - 45 minutes. REAL TASTY!
30 Okt 07 vom Mitglied: foffey
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This recipe is really good and easy to make!!
29 Okt 07 vom Mitglied: catie b
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I made this soup and it was really good the only thing I did different was I put the soup in french onion soup bowls and put one slice of fat free mozzarella cheese over it. It was only one extra point for weight watchers
13 Okt 07 vom Mitglied: Andie138
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 113 Kalorien in 1 Portion Onion and Mushroom Soup.
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Kalorien Analyse: 25% fett, 58% kohlh, 17% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
473 kJ
6%
113 kcal
Fett
3,32g
5%
Gesättigte Fette
1,227g
6%
Einfach ungesättigte Fette
1,08g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,747g
Kohlenhydrate
17,36g
7%
Zucker
4,58g
5%
Ballaststoff
2,4g
Eiweiß
5,26g
11%
Salz
1,88g
31%
Cholesterin
6mg
Kalium
457mg
23%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (58%)
Fett (25%)
Eiweiß (17%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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