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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: simba327

Mushroom Chicken Marsala

A chicken marsala that's tantalizingly good.

Zutaten

Anleitung

  1. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
  3. Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
  4. Transfer chicken to a platter and keep warm.
  5. Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
  6. Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
  7. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
  8. Spoon sauce over chicken.
651 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Nice meal and looks delicious!
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08 Dez 22 vom Mitglied: Izaiah Hunter
Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
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25 Sep 16 vom Mitglied: krissyshea
100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
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14 Okt 13 vom Mitglied: joeybaghodoughnuts1
It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
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30 Jan 12 vom Mitglied: Fitn50
Very nice! Loved it!
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15 Jan 12 vom Mitglied: LesRoberts
I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
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03 Jan 12 vom Mitglied: MommyYvonne
4 points/serving, 4 servings/recipe
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03 Jan 12 vom Mitglied: dasboot
How much is 1 serving?
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16 Dez 11 vom Mitglied: zufritto
Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
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26 Jan 10 vom Mitglied: Quigley

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 168 Kalorien in 1 Portion Mushroom Chicken Marsala.
Kalorien Analyse: 21% fett, 9% kohlh, 69% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
704 kJ
8%
168 kcal
Fett
3,8g
5%
Gesättigte Fette
0,708g
4%
Transfette
0,028g
Einfach ungesättigte Fette
1,986g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,621g
Kohlenhydrate
3,72g
1%
Zucker
0,84g
1%
Ballaststoff
0,5g
Eiweiß
27,76g
56%
Salz
1,23g
20%
Cholesterin
66mg
Kalium
431mg
22%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
vom ETB*
(168 kal)
8% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (10%)
 
Fett (21%)
 
Eiweiß (69%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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