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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Bewertung:
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vom Mitglied: teskandar

Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables

A stress free one dish meal seasoned with ingredients from your pantry.

Zutaten

Anleitung

  1. Rinse chicken and remove skin, leaving the bone in.
  2. Place a layer of thighs in the bottom of the crock pot. Sprinkle with seasonings. Repeat until all thighs are in the pot.
  3. Pour a cup of chicken broth down the side of the pot, being careful not to disturb the seasonings.
  4. Cook on high setting of crock pot for 4 hours.
  5. Add mixed vegetables, recover and cook for 1 hour or until vegetables are heated through.
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Rezensionen 
It was very easy and the chicken just falls of the bone, which I love. I suggest adding 1 Tsp salt and 1/2 Tsp Pepper and 1.5 to 2 Tsp of cayenne pepper. It came out a little bland, spice wise, fallowing the recipe.
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30 Aug 12 vom Mitglied: Colie_03

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 251 Kalorien in 1 Portion Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables.
Kalorien Analyse: 42% fett, 12% kohlh, 46% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1052 kJ
13%
251 kcal
Fett
11,57g
17%
Gesättigte Fette
3,196g
16%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
4,312g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,71g
Kohlenhydrate
7,51g
3%
Zucker
0,16g
0%
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
28,68g
57%
Salz
1,36g
23%
Cholesterin
98mg
Kalium
374mg
19%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
vom ETB*
(251 kal)
13% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (12%)
 
Fett (42%)
 
Eiweiß (46%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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