Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Desserts
Snacks
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: ChunkyDunks
Pumpkin Chocolate Chip Cookies
Delightful seasonal cookie for the holidays.
Zutaten
Anleitung
- Heat the oven to 350° F (175° C). Spray cookie sheets with nonstick spray or line with parchment paper.
- Using a mixer, beat the butter until smooth. Beat in the white and brown sugars, a little at a time, until the mixture is light and fluffy.
- Beat in the eggs 1 at a time, then mix in the vanilla and pumpkin puree.
- In a large bowl, whisk together the flour, baking soda, salt, cinnamon, ginger, nutmeg and cloves.
- Slowly beat the flour mixture into the batter in thirds. Stir in the chips.
- Scoop the cookie dough by heaping tablespoons onto the prepared cookie sheets and bake for 15 to 20 minutes, or until the cookies are browned around the edges.
- Remove the cookie sheets from the oven and let them rest for 2 minutes. Take the cookies off with a spatula and cool them on wire racks.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 115 Kalorien in 1 Portion Pumpkin Chocolate Chip Cookies.
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Kalorien Analyse: 42% fett, 54% kohlh, 5% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
483 kJ
6%
115 kcal
Fett
5,66g
8%
Gesättigte Fette
3,598g
18%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,859g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,139g
Kohlenhydrate
16,46g
6%
Zucker
11,29g
13%
Ballaststoff
0,7g
Eiweiß
1,44g
3%
Salz
0,18g
3%
Cholesterin
18mg
Kalium
25mg
1%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (53%)
Fett (42%)
Eiweiß (5%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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