Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 45 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Noch nicht bewertet.
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A low carb chicken recipe.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 375 °F (190 °C). Melt butter, stir in lemon juice. Pour 1/4 butter mixture into an 8x8 baking dish. Add mushrooms to dish.
- In bowl, scramble the egg. Finely crush pork rinds in a gallon ziplock bag using a rolling pin, add garlic and pepper when done.
- Dredge chicken breast through egg mixture and then place in gallon ziplock, shake till breast is coated. Put it on top of mushrooms, repeat with other 3 breasts.
- Drizzle remaining butter mixture over top of chicken. Sprinkle with parsley. Bake for 45 minutes or until juices run clear.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 448 Kalorien in 1 Portion Chicken Chardon.
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Kalorien Analyse: 62% fett, 4% kohlh, 34% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1874 kJ
22%
448 kcal
Fett
31,79g
45%
Gesättigte Fette
16,789g
84%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
8,814g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,626g
Kohlenhydrate
4,75g
2%
Zucker
1,54g
2%
Ballaststoff
1,5g
Eiweiß
38,56g
77%
Salz
1,38g
23%
Cholesterin
194mg
Kalium
61mg
3%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (4%)
Fett (62%)
Eiweiß (34%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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