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Portionen:
10 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
25 Minuten
Kochzeit:
1 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: emmieb

Stuffed Soup

A must-have soup in your go-to recipe box that warms you right up.

Zutaten

Anleitung

  1. Dice onion, garlic and carrot and sauté in olive oil until tender.
  2. Add pork and beef and cook until no longer pink, about 10-12 minutes. Season with salt, pepper, allspice and smoked paprika.
  3. Add cabbage and allow to wilt down. Once wilted, add in tomato sauce and chicken stock. Season to taste with salt and pepper and cook for about 30 minutes to let the cabbage cook all the way through and the flavors to mingle.
  4. While the soup is getting happy, make the rice according to the directions.
  5. Serve soup with rice on top. Just like stuffed cabbage, without all the mess. Enjoy!
  6. Based from a recipe from Rachael Ray.
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Suppen

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Ernährungsübersicht:

Es sind 268 Kalorien in 1 Portion Stuffed Soup.
Kalorien Analyse: 49% fett, 28% kohlh, 23% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1120 kJ
13%
268 kcal
Fett
14,76g
21%
Gesättigte Fette
5,427g
27%
Transfette
0,419g
Einfach ungesättigte Fette
6,359g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,16g
Kohlenhydrate
18,86g
7%
Zucker
4,26g
5%
Ballaststoff
4g
Eiweiß
15,22g
30%
Salz
1,08g
18%
Cholesterin
49mg
Kalium
535mg
27%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
vom ETB*
(268 kal)
13% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (28%)
 
Fett (49%)
 
Eiweiß (23%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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