Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Snacks
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Light, delicious and very satisfying.
Zutaten
Anleitung
- Divide egg whites and let them come to room temperature, about 30 minutes.
- In another bowl combine flour, corn starch and 1/2 cup of the sugar. Sift 3 times or whisk thoroughly to combine. You can also run the mixture through a food processor.
- Add cream of tartar, vanilla and salt to egg whites. Beat on medium speed until soft peaks form. Gradually add the remaining sugar a tablespoon at a time, beating on high speed until stiff, glossy peaks form.
- Gradually fold in the flour mixture about 1/4 cup at a time. Fold in blueberries and lemon peel.
- Line muffin tin with paper cups and divide mixture evenly. Bake at 375 °F (190 °C) for 14-17 minutes or until they spring back when lightly touched.
- Remove from pan immediately and cool on wire rack.
128 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
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Very good, next time use strawberries instead of blueberries.
20 Mai 17 vom Mitglied: Mechelle Johnson 1
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 80 Kalorien in 1 Portion Angel Blueberry Cupcakes.
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Kalorien Analyse: 1% fett, 89% kohlh, 10% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
336 kJ
4%
80 kcal
Fett
0,05g
0%
Gesättigte Fette
0,002g
0%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,004g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,013g
Kohlenhydrate
18,27g
7%
Zucker
13,49g
15%
Ballaststoff
0,4g
Eiweiß
2,08g
4%
Salz
0,16g
3%
Cholesterin
0mg
Kalium
62mg
3%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (89%)
Fett (1%)
Eiweiß (10%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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