Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 55 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A delicious potato, everyone's favourite vegetable.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 200 °C.
- Using a sharp knife, thinly slice potato without going all the way through.
- Pat potatoes dry with paper towel.
- Place, cut side up in a shallow roasting pan.
- Combine margarine, oil, garlic and salad dressing with a pinch of salt and pepper in a bowl.
- Brush mixture over potatoes.
- Roast potatoes for 50-55 minutes, basting again half way through the cooking time.
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Ernährungsübersicht:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Es sind 247 Kalorien in 1 Portion Penny Pinchers Potatoes.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 40% fett, 56% kohlh, 5% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1033 kJ
12%
247 kcal
Fett
11,12g
16%
Gesättigte Fette
1,721g
9%
Einfach ungesättigte Fette
5,656g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,921g
Kohlenhydrate
34,94g
13%
Zucker
2,9g
3%
Ballaststoff
3g
Eiweiß
2,96g
6%
Salz
1,58g
26%
Cholesterin
1mg
Kalium
550mg
28%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (55%)
Fett (40%)
Eiweiß (5%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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