Time for some protein with a giant omelet with cheddar cheese.
|
2914 kcal
|
Fett: 151,97g | Eiw: 163,36g | Kohlh: 126,10g.
Frühstück: Coffee, Water. Mittagessen: Whisps Parmesan Cheese Crisps, Soleil Berry Sparkling Water, Premier Nutrition High Protein Shake - Chocolate, Mission Carb Balance Soft Taco Flour Tortillas, Mild Cheddar Cheese, Egg, The Granola Bakery Keto Nut Granola Cherry Crunch. Abendessen: Fiber One Protein One Chocolate Chip Bar, Bob Evans Mashed Cauliflower, Parmesan and Chives, Chicken Meat (Roasting, Roasted, Cooked) , Wonderful Pistachios (Package), Red Table Wine. Snacks/Sonstiges: Choc Zero Chocolate, Soleil Berry Sparkling Water, The Granola Bakery Keto Nut Granola Cherry Crunch, Soleil Berry Sparkling Water, Keto Pint Sea Salt Caramel Bar, Havasu Saw Palmetto, Nutricost KSM-66 Ashwagandha Root Extract, Berberine, Broad-Spectrum Magnesium Caps, Antarctic Krill Oil, Club House Sub-Lingual B-12 Tab, Daily Multicap, MK-7 Vitamin K2, Vitamin D3 5000 IU, Trader Joe's Raw Brazil Nuts, Bragg Organic Apple Cider Vinegar, Kroger Sauerkraut. mehr...
|
|
2275 kcal
|
Bewegung:
Gehen (Mäßig) - 5 Km/h - 19 Minuten, Fitbit - 23 Stunden und 41 Minuten. mehr...
|
|
Kommentare
Well deserved!!! You are back at maintenance again!!! A true fatsecret success story and asset to this website!!!🙂
01 Okt 22 vom Mitglied: Maine coon
|
Thank you, Pam! You are, too!
01 Okt 22 vom Mitglied: Draglist
|
01 Okt 22 vom Mitglied: NAVYWIFESKI
|
Looks like it was seasoned well and perfectly cooked. My compliments to the chef.
01 Okt 22 vom Mitglied: TXSnowman
|
01 Okt 22 vom Mitglied: mikeb1982
|
Thanks navy wife, TX, and Mike! You can’t go wrong with a big old omelet!
01 Okt 22 vom Mitglied: Draglist
|
01 Okt 22 vom Mitglied: StormsGirl
|
That omelette looks great.
01 Okt 22 vom Mitglied: ginome
|
Good morning ginome and storms!
02 Okt 22 vom Mitglied: Draglist
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Draglist's Gewichtsverlauf
|