Vegetable and sardines power lunch!

Diätkalender ansehen, 02 Februar 2020:
2128 kcal Fett: 101,77g | Eiw: 150,61g | Kohlh: 99,99g.   Frühstück: Great Lakes Gelatin Collagen Hydrolysate, Super Advanced Whey Protein - Chocolate (50G), Bragg Nutritional Yeast Seasoning, Coffee. Mittagessen: Water, Safeway Winter Blend Vegetables, Wild Planet Wild Sardines in Extra Virgin Olive Oil, Water. Abendessen: Baken-ets Hot N Spicy Chicharrones (Package), Sweet Potato , Panera Bread Beef Chili with Beans, Fat Snax Peanut Butter Cookies, Kerrygold Naturally Softer Pure Irish Butter, Mission Carb Balance Whole Wheat Tortilla (70g). Snacks/Sonstiges: Vodka, Whiskey, Soleil Berry Sparkling Water, Berberine, Broad-Spectrum Magnesium Caps, Turmeric Curcumin, Antarctic Krill Oil, Sub-Lingual B-12 Tab, Daily Multicap, Hunza Gold Apricot Kernels, MK-7 Vitamin K2, Now C-1000, Vitamin D3 5000 IU, Frank's Sauerkraut, Trader Joe's Raw Brazil Nuts, Bragg Organic Apple Cider Vinegar. mehr...
3135 kcal Bewegung: Gehen (Mäßig) - 5 Km/h - 1 Stunde und 56 Minuten, Fitbit - 22 Stunden und 4 Minuten. mehr...

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