Brussels Sprouts with Mexican seasoning, sea salt, and pepper.

Diätkalender ansehen, 25 November 2019:
806 kcal Fett: 33,01g | Eiw: 31,21g | Kohlh: 94,60g.   Frühstück: Water, Coffee. Mittagessen: Coffee, Nordic Nut and Seed Bread. Abendessen: Coffee, Schwan's Whole Strawberries, Soleil Berry Sparkling Water, Petite Brussels Sprouts, Kroger Frozen Cauliflower, Navitas Naturals Cacao Nibs, Sabra Roasted Pine Nut Hummus. Snacks/Sonstiges: Berberine, Broad-Spectrum Magnesium Caps, Turmeric Curcumin, Antarctic Krill Oil, Sub-Lingual B-12 Tab, Daily Multicap, Hunza Gold Apricot Kernels, Now C-1000, MK-7 Vitamin K2, Vitamin D3 5000 IU, Frank's Sauerkraut, Trader Joe's Raw Brazil Nuts, Bragg Organic Apple Cider Vinegar. mehr...
3003 kcal Bewegung: Fitbit - 24 Stunden. mehr...

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Kommentare 
This one sounds good. 
25 Nov 19 vom Mitglied: TomLong
Well, yum! 😋💕 
25 Nov 19 vom Mitglied: Erquiaga
Delicious! 
25 Nov 19 vom Mitglied: FullaBella
look good. did you steam this or bake them? 
25 Nov 19 vom Mitglied: windying
Dang, my app didn't post.. I think 'they' (those folks who say smart things) say that the frozen are actually more nutritious because they are frozen at harvest compared to the fresh in the store that had to make the trip from the field.  
26 Nov 19 vom Mitglied: FullaBella
please tell me you used butter :-)  
26 Nov 19 vom Mitglied: jenjabba
Oh, hell yes! 
26 Nov 19 vom Mitglied: GardenOfHeeden
Love em!!! 😁  
27 Nov 19 vom Mitglied: melissatwa

     
 

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