Pizza topping salad with avocado.
|
1438 kcal
|
Fett: 86,64g | Eiw: 78,68g | Kohlh: 93,96g.
Frühstück: Kirkland Signature Cage Free Egg Whites, Egg, Whole Milk. Mittagessen: Tomatoes, Calavo Avocado, Baby Spinach, Bacon, Roasted Potato, Kraft 3 Cheese Mexicana Shredded Cheese. Abendessen: Olive Oil, Feta Cheese , High Liner Foods Tortilla Crusted Tilapia, Tomatoes. Snacks/Sonstiges: R.W. Knudsen Family 2% Lowfat Cottage Cheese, Frozen Blueberries, Kirkland Signature Ancient Grains Granola with Almonds, Snickers Snickers Bar (Miniatures), Almonds, Ghirardelli 60% Cacao Bittersweet Chocolate Chips, Almonds. mehr...
|
|
Kommentare
What a great way to use up some left over pizza in a calorie reduced way! Bravo! 😁
22 Jun 20 vom Mitglied: melissatwa
|
😁 I figured it was better than wrapping up some spinach in a pizza wrap.
22 Jun 20 vom Mitglied: Katsolo
|
Lollll Kat! I love this idea!
22 Jun 20 vom Mitglied: newnamewhodis
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Katsolo's Gewichtsverlauf
|