So much food lately, but at least it seems to be working its magic!
Pull-ups: 1 set to failure
DB Incline Bench Press: 1 warm-up set 3 sets (pyramid down)
**SUPER-SET**
DB Reverse Flyes: 3 sets to failure
Incline DB Rows: 2 sets to failure
DB Overhead Shoulder Press: 3 sets (pyramid down)
**SUPER-SET**
EZ Bar Curls: 3 sets 10-12 reps
Pec Deck Machine: 3 sets 12-15 reps
|
73,3 kg
Bisher verloren: 0 kg.
Still to go: 0 kg.
Diät befolgt: Recht gut.
|
|
3528 kcal
|
Fett: 73,12g | Eiw: 196,16g | Kohlh: 519,24g.
Frühstück: Winco Foods 1% Lowfat Chocolate Milk, Publix Quick Cooking Oats, Valu Time 1% Low Fat Milk, Better'n Eggs Better'n Eggs, Isernio's Premium Ground Chicken, Isopure Zero Carb Whey Protein Isolate (Strawberries & Cream), Ocean Spray Diet Cranberry Juice. Zweites Frühstück: General Mills Lucky Charms Cereal Bar (24g). Brunch: Kozy Shack Tapioca Pudding , WinCo Foods Creamy Peanut Butter, Franz Hawaiian Bread, America's Northwest Raspberry Jam, Great Value Low Fat Chocolate Milk, Chef Boyardee Beefaroni. Mittagessen: Fiber One 90 Calorie Lemon Bar, Isopure Zero Carb Whey Protein Isolate (Strawberries & Cream), Ocean Spray Diet Cranberry Spray Juice, Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder. Abendessen: Isopure Zero Carb Whey Protein Isolate (Strawberries & Cream), Chobani Nonfat Plain Greek Yogurt, Smucker's Sugar Free Strawberry Preserves, Valu Time 1% Low Fat Milk, Cold Stone Creamery Birthday Cake Remix Cereal. Nachtmahl: Extra Strength Melatonin Gummies, Dr. Tobias Triple Strength Omega 3 Fish Oil, Vitafusion MultiVites Gummy Vitamins. mehr...
|
|
2592 kcal
|
Bewegung:
Schreibtischarbeit - 2 Stunden, Sitzen - 3 Stunden und 30 Minuten, Ruhen - 8 Stunden und 45 Minuten, Schlafen - 7 Stunden und 30 Minuten, Bodybuilding - 1 Stunde, Kochen - 30 Minuten, Duschen - 15 Minuten, Auto Fahren - 30 Minuten. mehr...
|
Verlust von 1,6 kg pro Woche
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
chrisw77's Gewichtsverlauf
|